Festivalul Untold va avea loc în perioada 9-12 septembrie, la Cluj-Napoca

June 10, 2021
373 Views

După mai bine de un an de pauză, organizatorii Untold sunt primii din Europa care au anunțat în mod oficial că festivalul va avea loc în toamna acestui an, între 9 şi 12 septembrie.

Guvernul României a dat undă verde pentru organizarea marilor festivalurilor, cu număr nelimitat de participanți.

Însă, deocamdată, regula se aplică doar pentru cei care s-au vaccinat.

Fanii, care au așteptat cu sufletul la gură acest moment, își vor putea cumpăra de joi abonamente pentru cele patru nopți de distracție.

De-a lungul anilor, sute de mii de oameni din întreaga lume au venit la Cluj-Napoca la festivalul de muzica electronică UNTOLD.
La cea mai recentă ediție, din 2019, au participat nu mai puțin de 375 de mii de oameni. Și anul acesta, festivalul își așteaptă fanii în locurile consacrate: Cluj Arena și Parcul Central.

Untold este unul dintre puținele festivaluri internaționale care se va desfășură în acest an. Iubitorii de muzică se pot deja înregistra pe site-ul oficial, iar de joi vor putea cumpăra abonamente. Conform ultimelor hotărâri de Guvern, numărul participanților este nelimitat, dar numai cei vaccinați au acces. Organizatorii sunt însă încrezători că și cei care vor prezenta un test Covid-19 negativ, sau cei care au trecut prin boală, vor putea participa.

……

Leave A Comment

%d bloggers like this: