Opera Nationala Romana Cluj-Napoca: YOUNG OPERA STARS, MIERCURI, 09 IUNIE 2021, ORA 19:00, SALA MARE

June 9, 2021
378 Views

“Spectacol realizat în parteneriat cu Academia Națională de Muzică ,,Gheorghe Dima” Cluj-Napoca

Lungul și armoniosul șir al Concertelor „Tineri artiști pe scena Operei” – care ne divulga an de an în debutul verii, numele unora dintre cei mai talentați studenți la canto din orașul nostru, continuă negreșit și anul acesta, printr-un nou eveniment deosebit, realizat în parteneriat cu Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.

Intitulată sugestiv „Young Opera Stars”, ediția acestui an îndreaptă reflectoarele spre absolvenții prestigioasei Academii clujene – tineri soliști care au atins un nivel remarcabil de performanță artistică, a căror har, pasiune și dedicare promit viitoare stele ale scenelor de operă din întreaga lume.

Variat, vesel și extrem de captivant, programul serii cuprinde cele mai frumoase momente și selecțiuni din renumitele opere: Bărbierul din Sevilla de G. Rossini, Elixirul Dragostei de G. Donizetti, Don Giovanni și Nunta lui Figaro de W. A. Mozart. Paginile celebre ale repertoriului universal pe care le iubim cu toții atât de mult vor prinde acum un suflu nou și inedit, impregnat cu emoția debutului, dar și cu entuziasmul debordant al începutului de drum.

Vă invităm să trăiți toate aceste senzații unice alături de noi, în strălucirea cristalină a tinerelor stele de operă!”

Foto : captura www.operacluj.ro

Leave A Comment

%d bloggers like this: