Festivalul Electric Castle va avea loc pe parcursul a zece zile, în perioada 6-15 august

June 9, 2021
274 Views

Festivalul Electric Castle va avea loc în acest an, pe parcursul a zece zile, în perioada 6-15 august, la Cluj-Napoca şi Bonţida, relatează Agerpres.

„EC_Special redeschide scena pentru marile evenimente muzicale ale verii 2021. 10 zile cu peste 400 de evenimente, în peste 30 de locaţii din Cluj-Napoca şi Bonţida – EC_Special este promisiunea organizatorilor Electric Castle Festival că vara anului 2021 va fi momentul de regăsire a tuturor celor care iubesc muzica live şi îşi doresc să se reconecteze”, se arată într-un comunicat transmis, marţi, de organizatori.

Potrivit sursei citate, 30 de spaţii din Cluj-Napoca vor găzdui evenimente ale festivalului.

„Castelul Banffy din Bonţida va fi, în mod natural, locul de start al acestui eveniment – experiment programat între 6 şi 15 august. Spaţiul emblemă pentru întreaga comunitate Electric Castle şi cel mai dorit loc de a fi, din nou, împreună, va găzdui show-urile programate în primul weekend. EC_Special va marca şi revenirea în Cluj-Napoca a evenimentelor sub marca Electric Castle. Nu mai puţin de 30 de spaţii din oraş vor găzdui scenele special pregătite, integrând peisajul urban în mixul artistic pregătit”, se mai arată în comunicat.

Ediţia 2021 a Electric Castle va fi organizată într-o formulă adaptată contextului pandemic.

….

Foto : nme.com

Leave A Comment

%d bloggers like this: