Directorul Pfizer: „Covid-19 va deveni ca gripa. Viața ar putea reveni la normal în toamnă”

April 18, 2021
263 Views

Directorul Pfizer, Albert Bourla, susține că noul coronavirus va deveni ca gripa, cu ajutorul vaccinurilor ani-Covid și crede că viaţa în Europa va reveni la normal din această toamnă.

„Știind că putem fi foarte repede înaintea oricărei variante și că avem de-a face cu o eficacitate a vaccinului de 95%, cred că acest virus va deveni ca gripa. Vom avea vaccinările și ne vom trăi viața în mod normal. Desigur, aceasta este doar estimarea mea. Lucrurile ar putea varia. Dar pe baza a tot ceea ce am văzut, acesta este scenariul cel mai probabil”, a declarat directorul companiei într-un interviu pentru Corriere della Serra.

Întrebat dacă viața va reveni la normal în această toamnă, Bourla a spus: „Așa cred. Cred că am văzut asta din exemplul dat de Israel. Desigur, Israelul este o țară mică, există caracteristici specifice, deoarece este destul de izolată în jurul granițelor sale. Există mișcări limitate de oameni în interior și în exterior, iar populația trăiește într-o stare de război aproape constantă, așa că știu cum să răspundă foarte repede într-o criză. Dar vestea bună este că am putea demonstra lumii că există speranță. Acesta a fost întregul scop al realizării studiului de date din Israel. Știam că marea euforie după primele vaccinări va cădea pe măsură ce realitatea va lovi și, lună de lună, oamenii văd că viața nu se schimbă prea mult. Dar în Israel am văzut efectele reale – odată ce a fost vaccinată o parte semnificativă din populație, este posibilă întoarcerea la viața de înainte.”

A treia doză de vaccin Pfizer va “probabil” necesară

Persoanele care au primit vaccinul Pfizer vor avea probabil “nevoie” de a treia doză în termen de un an, apoi fără îndoială o injecţie în fiecare an, a mai spus CEO Pfizer, Albert Bourla.

…..

Leave A Comment