Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban : A crescut semnificativ, conform cercetarilor sociologice, procentul romanilor hotarati sa se vaccineze anti-COVID

April 1, 2021
362 Views

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, că, potrivit tuturor cercetărilor sociologice, a crescut “semnificativ” procentul cetăţenilor români care sunt hotărâţi să se vaccineze anti-COVID.

“Ce pot să vă spun este că, deocamdată, a crescut semnificativ în toate cercetările sociologice procentul cetăţenilor români care sunt hotărâţi să se vaccineze. Chiar la ora actuală, nu cred că există un procent mai mare de 12 sau 13% de cetăţeni care spun că nu vor să se vaccineze. (…) Ceea ce ne dorim este să crească cantităţile de vaccin care intră în ţară, astfel încât să putem vaccina un număr cât mai mare de cetăţeni. Deocamdată, mă bucur că a crescut semnificativ numărul persoanelor care vor să se vaccineze. Tuturor le recomand să se vaccineze”, a afirmat Orban, la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că sunt dezbateri în toate ţările europene cu privire la relaxarea condiţiilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19 pentru persoanele vaccinate, însă trebuie găsit un echilibru pentru a nu se crea discriminări.

…..

Leave A Comment