WIZZ AIR CREȘTE NUMĂRUL DE ZBORURI DIN CLUJ-NAPOCA, LARNACA ȘI VARNA PENTRU A OFERI OPȚIUNI DE CĂLĂTORIE INEDITE PENTRU VACANȚELE DE VARĂ ȘI TOAMNĂ

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și cea mai sustenabilă din punct de vedere ecologic pe plan global, este încântată să anunțe creșterea numărului de zboruri din Cluj-Napoca, Larnaca și Varna, oferind călătorilor mai multe opțiuni ca oricând pentru a explora destinații de top din întreaga sa rețea în timpul verii și toamnei.

 

Ca parte a angajamentului Wizz Air de a oferi servicii excepționale și călătorii la prețuri accesibile, orarele extinse vor răspunde nevoilor celor în căutarea soarelui, pasionaților de călătorii și exploratorilor care doresc să profite la maximum de vacanța lor. Cu aceste zboruri adiționale, Wizz Air va adăuga o capacitate suplimentară de 176.000 de locuri la rețeaua sa deja extinsă.

 

Aceste zboruri suplimentare vor asigura pasagerilor o mai bună flexibilitate, un program de călătorie mai convenabil și acces la unele dintre cele mai căutate destinații din rețeaua Wizz Air.

 

Wizz Air continuă să își consolideze poziția de companie aeriană low-cost lider în România, asigurându-se că pasagerii se pot bucura, în mod convenabil, de servicii de înaltă calitate și confort.

 

Călătorii pot aștepta cu nerăbdare să experimenteze destinații diverse și interesante, făcându-și vacanțele de vară și toamnă cu adevărat memorabile.

 

Frecvențele crescute de zbor includ:

Rută Înainte După
Cluj – Málaga 2 3
Cluj – Alicante 2 3
Cluj – Barcelona 9 10
Cluj – Bologna 5 6
Cluj – Bari 2 3
Cluj – Memmingen 3 4
Cluj – Corfu 2 3
Cluj – Chania 3 4
Cluj – Roma Ciampino 4 6
Cluj – Catania 2 3
Cluj – Dortmund 4 5
Cluj – Larnaca 3 4
Cluj – Madrid 5 6
Cluj – Nüremberg 2 3
Cluj – Palma de Mallorca 2 3
Cluj – Valencia 3 4
Cluj – Zaragoza 3 4
Cluj – Malmö 2 3

Leave A Comment