Balul Operei, cel mai elegant eveniment din România. SÂMBĂTĂ, 16 MARTIE 2024, ORA 19:00, SALA MARE

March 15, 2024
169 Views

“În fiecare an, Sala Mare a Operei Naționale Române Cluj-Napoca se transformă în cea mai frumoasă și mai elegantă sală de bal din România pentru Balul Operei. Un eveniment emblematic pentru Opera română clujeană devenit prin tradiția celor 29 de ediții, de referință pentru comunitatea clujeană, dar nu numai. După ce a revenit în anul 2018 sub egida Operei române clujene, Balul Operei adresează anual o invitație la vals tuturor pentru a trăi o seară de poveste în care fiecare detaliu subliniază eleganța aparte și rafinamentul, oferind celor prezenți un adevărat bal vienez, într-o ambianță de sărbătoare.

Balul Operei 2024

În cadrul ediției aniversare cu numărul 30 vom celebra eleganța și rafinamentul prin programul muzical ce include momente susținute de soliștii invitați de prestigiu internațional, tenorul Stephen Costello și soprana Ekaterina Siurina, alături de Soliștii, Orchestra și Ansamblul de Balet ale Operei sub bagheta Dirijorului invitat Constantine Orbelian, Director muzical și Dirijor principal al New York City Opera. Totodată, saxofonistul Federico Mondelci, un artist de renume internațional, va încânta audiența prin momente artistice minunate. Un moment de mare importanță al serii îl reprezintă festivitatea de înmânare a Premiilor de excelență: Premiul „Alexandru Fărcaș” pentru tinere talente, Premiul „Lya Hubic” pentru excelența unei voci feminine, Premiul „Dimitrie Popovici Bayreuth” pentru excelența unei voci masculine și Trofeul „Transilvania Leaders” oferit de Fundația Transilvania Leaders. Totodată, această seară reprezintă o reală invitație la networking într-un context ideal prilejuit atât de pauza de cocktail, cât și de invitația de a valsa pe ringul de dans până după miezul nopții.

În acest context deosebit, o vom avea alături pe soprana Noemi Onucu, câștigătoarea Marelui Premiu obținut în cadrul competiției Verum Solitus 2023 – ediția I, care va completa programul muzical al serii.

Co-Organizatori: Opera Națională Română din Cluj-Napoca și Fundația Transilvania Leaders”

…….

PROGRAM ÎN CURS DE STABILIRE…”

Leave A Comment

%d bloggers like this: