Cătălin Preda a obținut medalia de bronz la sărituri de la mare înălţime la Mondialele de la Doha

February 16, 2024
77 Views

Gold medallist Great Britain’s Aidan Heslop (C), silver medallist France’s Gary Hunt (L) and bronze medallist Romania’s Catalin-Petru Preda (R) pose during the medal ceremony after the men’s high diving event during the 2024 World Aquatics Championships at Doha Port in Doha on February 15, 2024.,Image: 846816226, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Sportivul români Cătălin Preda a cucerit medalia de bronz în proba masculină de sărituri de la mare înălţime (27 metri), joi, la Campionatele Mondiale de nataţie de la Doha, transmise în direct la TVR. Este prima medalie obținută de sportivii noștri la Doha.
Preda a totalizat 410,20 puncte, fiind devansat de britanicul Aidan Heslop (422,95) şi de francezul Gary Hunt (413,25).

Constantin Popovici, deţinătorul titlului mondial, s-a clasat doar pe locul opt, cu 340,50 puncte.

La Mondialele de la Fukuoka, de anul trecut, Popovici a cucerit aurul, iar Preda a luat argintul. Popovici a câştigat aurul şi la Europenele din 2022, la care Preda a luat argint.
In formă de la începutul anului
Constantin Popovici şi Cătălin Preda au arătat că sunt în formă, la Auckland, la finalul lunii ianuarie, în ultima etapă a circuitului mondial Red Bull Cliff Diving, notează Agerpres.

Popovici, de la CSM Bacău, a cucerit în premieră Trofeul King Kahekili cu o victorie în Noua Zeelandă, în timp ce Cătălin Preda (CSA Steaua) s-a clasat al patrulea în clasamentul general, după locul al doilea ocupat la Auckland.

Leave A Comment

%d bloggers like this: