Rares Bogdan -„Am ceasuri de 200.000 de euro. Vreți să mă îmbrac ca Mao Zedong?” „Sunt un om asumat, îmi permit. Am ceasuri de 200.000”

November 14, 2023
500 Views

Rareș Bogdan a purtat vineri, 10 noiembrie, la inaugurarea noii piețe din Șimleu Silvaniei, unde a mers alături de liderii PNL, un ceas Rolex în valoare de câteva zeci de mii de euro

Ceasul pe care îl avea Rareș Bogdan la mână când a fost în piață este un model Rolex Yacht-Master 40, în valoare de 30.000 de euro.

Întrebat luni de o jurnalistă despre acest ceas, prim-vicepreședintele PNL a răspuns, potrivit News.ro:

„Eu sunt un om asumat, de asta îmi permit să port şi ceasuri de care vreau eu şi costumele, eu nu mă duc în salopetă şi nu-mi pun ceas Pobeda să fie fericiţi socialiştii lui Ciolacu, port ce vreau eu şi cum vreau eu, pentru că am lucrat în mediul privat şi pentru că îmi permit să fac asta”.

„Doamnă, e ceasul meu. Uite, acum am altul, mai ieftin e drept, nu-i aşa de scump, ăsta cred că este vreo 10.000. Am ceasuri în declaraţia de avere de 200.000, am câştigat bani la Realitatea, din presă. Iertaţi-mă, ce vreţi să fac? Vreţi să mă îmbrac ca Mao Zedong să-i placă lui Ciolacu, să mă îmbrac în ăla şi să-mi iau ceas Pobeda? Hai să fim serioşi, asta e problema românilor?”, a spus Rareș Bogdan.

Fără comentarii !!

Miros de pătrunjel !

Leave A Comment

%d bloggers like this: