Cum va fi vremea în următoarea lună. Temperaturi mai ridicate decât cele obișnuite

October 18, 2023
48 Views

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, respectiv intervalul 16 octombrie – 13 noiembrie.
Potrivit meteorologilor, se anunță temperaturi mai ridicate decât cele obișnuite pentru primele trei săptămâni, în cea mai mare parte a țării, urmând ca în săptămâna 6 – 13 noiembrie, temperaturile să se apropie de cele normale pentru acea perioadă.

Vremea în săptămâna 16.10 – 23.10

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile vestice, sudice și sud-estice.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în extremitatea de nord-vest a țării, dar și deficitar în regiunile sud-vestice și local în vest, est și sud-est, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea în săptămâna 23.10 – 30.10

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice, sudice și sud-estice. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile centrale, dar mai ales în cele nord-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Vremea în săptămâna 30.10 – 06.11

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval în cea mai mare parte a țării, cu un ușor excedent în zonele montane.

Vremea în săptămâna 06.11 – 13.11

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor avea o tendință excedentară în toate regiunile.

Leave A Comment

%d bloggers like this: