Prognoza meteo pentru 2 – 15 octombrie. Sunt aşteptate ploi în a doua parte a intervalului

October 3, 2023
142 Views

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru două săptămâni, în intervalul 2 – 15 octombrie. Vremea va fi, în general, caldă pe durata următoarelor două săptămâni.

“Vremea va fi în încălzire până în data de 4 octombrie când media maximelor termice va fi de 22…28 de grade, cu cele mai ridicate temperaturi în sud și în sud-est. În următoarele trei zile, vremea se va răcori cu aproximativ 4 grade, apoi media temperaturilor maxime va avea variații între 18 și 26 de grade. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată după data de 11 octombrie”, a explicat Oscar Stanciu, redactor meteo Observator.

Prognoza meteo pentru 2 – 15 octombrie în TRANSILVANIA
Până în data de 4 octombrie vremea se va încălzi, astfel că maximele termice vor ajunge să atingă, în medie, 24 de grade, iar minimele din dimineața următoare vor fi de 10…11 grade. Vor urma trei zile de răcorire, în medie cu 5 grade, apoi, până la finalul intervalului de prognoză vor fi variații ale mediei temperaturilor maxime între 19 și 24 de grade, iar a minimelor între 5 și 9 grade. Ploi slabe vor fi posibile doar trecător și pe suprafețe restrânse.

Prognoza meteo pentru 2 – 15 octombrie LA MUNTE
Media temperaturilor maxime va avea variații între 11 și 16 grade, iar a minimelor, în general, între 2 și 7 grade. Trecător va ploua, dar, în general, pe arii restrânse și slab cantitativ, cu o probabilitate mai mare în jurul zilei de 5 octombrie și după data de 10 octombrie.

Leave A Comment

%d bloggers like this: