Ambasadorul Republicii Socialiste Vietnam în România, în vizită la Consiliul Județean Cluj

Vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, domnul Vákár István, a primit miercuri, 14 iunie a.c., vizita unei delegații oficiale conduse de Excelența Sa, domnul Do Duc Thanh, Ambasador al Republicii Socialiste Vietnam în România.

Vákár István, vicepreședintele Consiliului Județean Cluj: „Este o nouă dovadă a faptului că județul Cluj e unul extrem de atractiv și ofertant, un punct de interes deosebit de important pentru partenerii străini și potențialii investitori. Dorința noastră este aceea de a dezvolta parteneriate stabile în multiple domenii și de a derula proiecte care pot aduce plus valoare părților implicate.”

Întâlnirea de la sediul forului administrativ județean a constituit cadrul optim pentru ca vicepreședintele Vákár să prezinte unele dintre cele mai importante instituții din subordinea Consiliului Județean Cluj. În acest sens, înaltului oficial i-au fost comunicate informații despre oportunitățile oferite de Parcurile Industriale Tetarom și multiplele facilităţi pe care acestea le oferă agenților economici, precum și despre Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, poarta aeriană a Transilvaniei.

De asemenea, s-a discutat despre posibilitățile de colaborare în diverse sectoare, în special în domeniile cultural, economic și universitar, vicepreședintele instituției județene sugerând și analizarea posibilităților de cooperare în turism.

La rândul său, Excelența Sa a manifestat un interes deosebit în ceea ce privește o posibilă colaborare între județul Cluj și unități administrativ-teritoriale din Vietnam și a vorbit, totodată, despre intenția unei companii vietnameze de a se loca la Cluj.

Leave A Comment

%d bloggers like this: