BÖSENDORFER SPOTLIGHT, RECITAL DE PIAN I ANTONIA ARPAȘ, MIERCURI, 24 MAI 2023, ORA 18:30, COLEGIUL DE MUZICĂ “SIGISMUND TODUȚĂ” CLUJ-NAPOCA – SALA FESTIVĂ

May 22, 2023
79 Views

Conceptul BÖSENDORFER SPOTLIGHT a luat naștere din dorința de a susține și promova tinerii pianiști ai zilelor noastre, având la bază un parteneriat între Opera Națională Română Cluj-Napoca, Academia Națională de Muzică Gheorghe Dima și Colegiul de Muzică Sigismund Toduță Cluj-Napoca.

Acest proiect aduce, totodată, în atenția publicului larg, parteneriatul de prestigiu între Opera Română clujeană și cel mai vechi producător de piane premium la nivel mondial, Bösendorfer Klavierfabrik, care a pus la dispoziția instituției Pianul Bösendorfer 230 Viena.

Seria de evenimente BÖSENDORFER SPOTLIGHT debutează cu un Recital de pian deosebit, miercuri, 24 mai, susținut de tânăra pianistă ANTONIA ARPAȘ, studentă a Academiei de Muzică clujene. Programul va include lucrări din repertoriul pianistic al unor mari compozitori îndrăgiți: Ludwig van Beethoven, Frederic Chopin, Robert Schumann, Serghei Rahmaninov.

Recitalul are o pauză și se va încheia în jurul orei 20:45.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Loc de desfășurare: Colegiul de Muzică “Sigismund Toduță” Cluj-Napoca – Sala Festivă

Leave A Comment

%d bloggers like this: