Vrei să slăbești rapid? Iată ce te ajută să pierzi kilogramele în plus!

May 6, 2023
139 Views

Pentru majoritatea oamenilor, să piardă în greutate 1–2 kilograme pe săptămână este un obiectiv în regulă.

Reducerea carbohidraților, consumul de mai multe proteine, ridicarea greutăților și somnul mai mult sunt acțiuni care pot promova o pierdere durabilă în greutate.

O pierdere constantă în greutate de 1 până la 2 kilograme pe săptămână este recomandată pentru cel mai eficient management al greutății pe termen lung.

Avem nevoi unice și diferite stiluri de alimentație, de aceea, unele sfaturi pot funcționa mai bine pentru tine decât pentru altcineva.
S-ar putea să descoperi că poți să slăbești urmând o dietă săracă în carbohidrați sau o dietă care se concentrează pe alimente integrale, dar există câteva principii generale care se aplică tuturor.

Iată câteva sfaturi susținute de știință pentru a te ajuta să slăbești, care includ o alimentație sănătoasă, alegerea cu atenție a carbohidraților și care urmăresc:

· reducerea nivelul poftei de mâncare

· pierdere constantă în greutate

· contribuie la îmbunătățirea sănătății metabolice

Dacă dorești să slăbești rapid, unele dintre aceste sfaturi te pot ajuta, dar pierderea rapidă în greutate este rareori durabilă.

Concentrarea asupra sănătății pe termen lung și a obiceiurilor pe care le poți păstra de-a lungul timpului te va ajuta să-ți îmbunătățești starea de sănătate și este mai probabil să ducă la o pierdere de durată în greutate.

Cum să slăbești în 3 pași simpli

1. Redu carbohidrații rafinați

O modalitate de a ajuta la pierderea rapidă în greutate este reducerea consumului de zaharuri și amidon sau carbohidrați. Acest lucru ar putea fi cu un plan de alimentație cu conținut scăzut de carbohidrați sau prin reducerea carbohidraților rafinați și înlocuirea acestora cu cereale integrale.

Când faci asta, nivelul foamei scade și, în general, ajungi să mănânci mai puține calorii.

…..

Leave A Comment

%d bloggers like this: