Opera Nationala Romana Cluj-Napoca : Celebrăm primăvara la Operă cu cele mai frumoase povești de iubire!

March 20, 2023
2,843 Views

“Baletul Romeo și Julieta, musicalurile Sunetul muzicii și My Fair Lady revin pe scena Operei clujene

Una dintre cele mai spectaculoase producții de balet ale Instituției noastre, Romeo și Julieta de Serghei Prokofiev, în regia și scenografia Valentinei Turcu, revine în aceeași distribuție de excepție miercuri, 22 martie, cu povestea atemporală de iubire a celor doi tineri.

Vineri, 24 martie, ora 18:30 și sâmbătă, 25 martie, ora 11:00, cel mai îndrăgit musical – Sunetul muzicii – se va cânta și ne va încânta, într-o distribuție iubită de publicul clujean. Un spectacol ce reușește cu fiecare reprezentație să ne emoționeze până la lacrimi.

Ultimul spectacol al lunii martie, My Fair Lady, relatează povestea Elizei Doolittle, o fată simplă care vinde flori pe străzile Londrei, și a lui Henry Higgins, un profesor de lingvistică, expert în arta foneticii, care primește o provocare din partea Colonelului Pickering – un pariu pe care-l poate câștiga doar dacă reușește să o prezinte pe Eliza la Balul Ambasadei ca fiind o doamnă cultă și un membru important al înaltei societăți. Dacă va reuși sau nu, rămâne să descoperiți alături de noi, vineri, 31 martie, de această dată într-o distribuție ce îi va avea în debut pe soprana Roxana Șelariu în rolul Elizei, tenorul Nicolae Ilincăi în rolul lui Freddy și baritonul Cătălin Moței în rolul Colonelului Pickering.

Dacă îți dorești să descoperi cum se creează magia pe scena noastră, dar și care este povestea primului Teatru de Operă din România, te așteptăm alături de noi la seria de Tururi ghidate, programate în această lună.

Iar dacă nu ai găsit bilete la aceste reprezentații, te așteptăm la spectacolele lunii aprilie, pe care le poți descoperi pe site-ul operei www.operacluj.ro. Biletele pot fi achiziționate online, pe site-ul www.bilete.ro și la Agenția de Bilete a Operei, vizavi de Opera Națională Română Cluj-Napoca, de luni până vineri în intervalele orare 11:00 – 13:00, respectiv 14:00 – 17:00.

Leave A Comment

%d bloggers like this: