Primăria Cluj-Napoca – Sprijin umanitar pentru Turcia

February 14, 2023
1,286 Views
Primăria Cluj-Napoca a amenajat două spații de colectare a donațiilor pentru cei aflați la nevoie în urma cutremurului
Comunitatea clujeană se mobilizează pentru a veni în întâmpinarea nevoilor celor afectați de cutremurul din sudul Turciei din data de 06.02.2023. În acest sens, la Piața Flora (cartier Mănăștur) și la Piața Hermes (cartier Gheorgheni), au fost amenajate două spații unde se strâng donații în bunuri pentru cetățenii din Turcia.
Până în 15 februarie, cei care vor să ajute pot dona bunuri la unul dintre cele două spații menționate mai sus. Donațiile solicitate prin Consulatul Turciei sunt:
– corturi, saltele pentru cort, pilote, pături, saci de dormit
– reșouri, radiatoare, lămpi pe gaz, butelii
– termosuri, lanterne, baterii externe, generatoare
– alimente neperisabile – conserve
– produse de igienă și curățenie, produse de igiena feminine.
Pe lângă cele 2 spații ale Primăriei municipiului Cluj-Napoca, alte două puncte de colectare funcționează la sediul Consulatului Turciei și în parcarea subterană de la stadionul Cluj Arena, la cabinetul Kinetomed Arena.
Persoane de contact pentru toate locațiile:
Ömer Korkut: +40 723 727 272
Oktay Ürük: +40 744 607 552
Pentru sprijinirea persoanelor din Siria care au fost afectate de cutremur, Organizația Națiunilor Unite UNHCR oferă mai multe informații:
Ar putea fi o imagine cu ‎text care spune „‎NAUBUGOFT TUMT PHENOS سLه PRIMĂRIA CLUJ-NAPOCA DASM CLUJ-NAPOCA Sprijin umanitar TURCIA CENTRU DE COLECTARE DONAȚII uni-Sâmbătă 09:00-20:00 Duminică 09:00-14:00‎”‎
Toate reacţiile:

Forna Calin, Dan Perșa Boc şi alţi 19

Leave A Comment

%d bloggers like this: