Consiliul Judetean Cluj – A fost redeschisă circulația, pe o bandă, pe drumul județean 108C

January 20, 2023
416 Views

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în urma intervenției prompte cu autovehicule și utilaje speciale, traficul pe DJ 108C, înainte de intrarea în localitatea Răchițele, din direcția Mărgău – Doda Pilii, a fost deja reluat, pe o bandă, circulația desfășurându-se alternativ, în ambele sensuri.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: “Îi felicit pe colegii din cadrul Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat al Județului pentru intervenția extrem de promptă. Prima bandă de circulație a fost eliberată de mai bine de o oră iar cea de-a doua va fi degajată cât de curând posibil, cel târziu până deseară“.

La momentul de față se acționează intens pentru deschiderea celei de-a doua benzi, echipajele Consiliului Județean intervenind pentru remedierea situației și pentru a permite, în cel mai scurt timp posibil, reluarea completă a traficului rutier, pe ambele benzi de circulație.

Reamintim faptul că traficul a fost oprit în cursul dimineții zilei de 19 ianuarie 2023, pe DJ 108C, înainte de intrarea în localitatea Răchițele, din direcția Mărgău – Doda Pilii, ca urmare a alunecării unei porțiuni din versantul care mărginește partea carosabil

Leave A Comment

%d bloggers like this: