Vreme caldă până în 10 noiembrie. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

November 8, 2022
293 Views

Vremea se va menține caldă până în jurul datei de 10 noiembrie, când temperaturile vor ajunge la 16-18 grade, apoi vor scădea treptat, apropiindu-se de cele specifice acestei luni, conform meteorologilor.

Administrația Națională de Meteorologie a publicat luni prognoza pentru perioada 7-20 noiembrie:
…..
TRANSILVANIA
În primele zile va fi mai cald decât în mod obișnuit cu maxime medii de 14…16 grade, iar spre finalul primei săptămâni media va scădea ușor spre valori de 11…12 grade. În cea de-a doua săptămână, valorile termice diurne vor continua să scadă și se vor apropia de cele normale specifice perioadei, astfel media lor va tinde spre 8…9 grade. Minimele termice vor fi cuprinse în general între 2 și 6 grade, dar după data de 15 noiembrie mediile acestora va scădea spre -1…0 grade. Probabilitatea pentru ploi în general slabe cantitativ va fi mai ridicată în zilele de 8, 12 și 13 noiembrie, dar și după data de 17 noiembrie.
…..
LA MUNTE
Media temperaturilor maxime va fi cuprinsă între 7 și 10 grade în primele 4 zile ale intervalului de prognoză, apoi va scădea treptat spre 4 grade în data de 12 noiembrie. Ulterior, vor avea doar variații ușoare, cu medii între 4 și 6 grade. Minimele vor avea valori medii în jurul a 2 grade în prima săptămână de prognoză, în ultima zi a acesteia vor scădea semnificativ spre -2 grade și se vor menține în jurul acestor medii în a doua săptămână. Probabilitatea pentru precipitații va fi mai mare în 7,8, 11, 12, 13 și 14 noiembrie.

Leave A Comment

%d bloggers like this: