𝐂𝐨𝐧𝐜𝐮𝐫𝐬𝐮𝐥 𝐍𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐞𝐳𝐢𝐞 ,,𝐎𝐜𝐭𝐚𝐯𝐢𝐚𝐧 𝐆𝐨𝐠𝐚” 𝐬𝐢-𝐚 𝐝𝐞𝐬𝐞𝐦𝐧𝐚𝐭 𝐜𝐚𝐬𝐭𝐢𝐠𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐢

October 18, 2022
488 Views
Muzeul Memorial ,,Octavian Goga” Ciucea, instituție de cultură din subordinea Consiliului Județean Cluj, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Cultură Cluj, a organizat Festivitatea de premiere a laureaților celei de-a 37-a ediții a Concursului Național de Poezie ,,Octavian Goga”. Evenimentul, care a avut loc la finele săptămânii trecute, a constituit un omagiu adus operei literare a unuia dintre cei mai valoroși poeți români, Octavian Goga.
Jurizarea Concursului a fost realizată de către criticul literar dr. Victor Cubleșan (Șeful Direcției Județene pentru Cultură Cluj) – președintele juriului, și doi membri: poetul dr. Victor Constantin Măruțoiu, Casa de Cultură a Studenților, și scriitorul drd. Ioan Pavel Azap, redactor la Revista ,,Tribuna”.
În mod tradițional, Muzeul Memorial ,,Octavian Goga” le-a acordat tuturor laureaților Concursului premii constând în diplome, materiale promoționale și publicații proprii.
La eveniment au participat toți membrii juriului, laureații Concursului, profesori și elevi ai Școlii Gimnaziale ,,Octavian Goga”, Ciucea (director – prof. Mioara Neag), dar și membrii Cenaclului literar-artistic ,,Octavian Goga”, Cluj: Rodica Mureșan, Ovidiu Vasile, Alin Cucuruzan și Romulus Moldovan.

Leave A Comment