Se scumpește METROUL ! Ședința extraordinară, convocată de îndată, a Consiliului Local Cluj-Napoca – luni, 12 septembrie 2022, ora 10 – ONLINE . Un singur punct pe ordinea de zi

September 12, 2022
140 Views
Se convoacă, de îndată, Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca în şedinţă extraordinară, în ziua de luni, 12.09.2022, ora 10, cu proiectul ordinii de zi, conform Anexei care face parte integrantă din Dispoziția nr. 3002/09.09.2022. Ședința se va desfășura prin platforma on-line de videoconferință Cisco webex.
PROIECT DE HOTĂRÂRE

Proiect de hotărâre nr. 1

Privind actualizarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Tren metropolitan Gilău-Florești-Cluj-Napoca-Baciu-Apahida-Jucu-Bonțida – etapa I a sistemului de transport metropolitan rapid Cluj: Magistrala I de Metrou și Tren Metropolitan, inclusiv legătura dintre acestea și a studiilor conexe viitoarelor obiective de investiții” – componenta investițională Magistrala I de Metrou, aprobați prin Hotărârea nr. 719/2021 (aprobarea studiului de fezabilitate [documentația tehnică și indicatorii tehnico-economici] pentru obiectivul de investiții„Tren metropolitan Gilău-Florești-Cluj-Napoca-Baciu-Apahida-Jucu-Bonțida – etapa I a sistemului de transport metropolitan rapid Cluj: Magistrala I de Metrou și Tren Metropolitan, inclusiv legătura dintre acestea și a studiilor conexe viitoarelor obiective de investiții” – componenta investițională Magistrala I de Metrou). Proiect din inițiativa primarului.

Leave A Comment

%d bloggers like this: