Angajatii romani cred ca interactiunea cu colegii in afara biroului este benefica pentru productivitate (sondaj)

July 27, 2022
256 Views

Mai mult de jumătate (53,4%) dintre angajaţii români consideră că interacţiunea cu colegii în afara biroului, la locul de muncă sau în timpul liber este benefică pentru productivitate şi creşte unitatea echipei, arată datele unui sondaj de specialitate, publicat marţi.

Cercetarea Genesis Property evidenţiază că 90,2% dintre cei chestionaţi consideră că existenţa unor facilităţi care să stimuleze angajaţii pentru a face activităţi de grup sau în aer liber, în apropierea clădirii de birouri, ar avea efect pozitiv asupra lor la nivel personal, dar şi asupra echipelor.

De asemenea, şase din zece (63%) salariaţi sunt de părere că existenţa în apropierea biroului a unor parcuri şi spaţii verzi ar ajuta la o mai bună relaţionare cu colegii de birou. Totodată, angajaţii consideră că, dacă ar avea în proximitatea zonei unde lucrează restaurante şi cafenele (46%) sau zone dedicate socializării în interiorul clădirilor de birouri (30%), ar reuşi să lege relaţii mai bune cu colegii de birou şi să contribuie astfel la dezvoltarea echipei.

Potrivit sondajului, în prezent, doi din zece angajaţi declară că nu au în jurul biroului lor nicio facilitate de petrecere a timpului de după program sau de socializare.

…..

Leave A Comment

%d bloggers like this: