Festivalul ROCADA ARTELOR, Ediția I, Iunie 23, 2022 – Iulie 03, 2022, la Muzeul de Arta Cluj-Napoca

June 23, 2022
29 Views

Sculptură și jazz, poezie și obiect ceramic, teatru de improvizație, arhitectură, fotografie și artă digitală, podcasting, tango și păpușărie, toate pentru fiecare și în fiecare din toate.

ROCADA ARTELOR este un festival anual, organizat de Asociația ROCADE în parteneriat cultural cu Muzeul de Artă Cluj-Napoca și Radio Cluj, ce se bazează pe ideea complementarității expresiilor artistice, indiferent de forma de manifestare. Încadrată de o expoziție de artă plastică, are loc o suită de evenimente-atelier din zone artistice diferite puse în dialog. Sunt invitați să participe artiști, cu precădere din generațiile tinere, pentru a-i susține și promova.

Prima ediție a festivalului ROCADA ARTELOR va avea loc în perioada 23 iunie − 3 iulie 2022 și va fi găzduită de Muzeul de Artă Cluj-Napoca.

Programul festivalului ROCADA ARTELOR, Ediția I

ARTE PLASTICE & MUZICĂ. 23 iunie, ora 17.30. Deschiderea festivalului.

„Versus II”

Vernisaj, expoziție de sculptură și instalație, cu artiștii vizuali Elena Ilash și Florin Marin, curator: dr. Dan Octavian Breaz

(expoziția se poate vizita pe întreaga perioadă, 23 iunie – 3 iulie)

Recital Trio Jazz Laura Orian, cu Laura Orian, Dima Belinski și Tibi Menyhart.

MC jazzologul Virgil Mihaiu – cu ocazia a 25 de ani de curs de Estetica Jazzului la Cluj

PODCASTING. 25 iunie, ora 18.00,

Atelier de concepție și producție în podcasting, cu jurnalistul Bogdan Roșca și invitatul său Robert Katai, marketer și podcaster

POEZIE. 26 iunie, ora 12.00

…..

Leave A Comment

%d bloggers like this: