Zborurile directe de pe Aeroportul Internaţional Cluj spre Varșovia, capitala Poloniei, fac posibilă #conexiunea cu unul din cele mai importante hub-uri europene

Zborurile #directe de pe Aeroportul Internaţional Cluj spre #Varșovia, capitala Poloniei, fac posibilă #conexiunea cu unul din cele mai importante #hub-uri europene, Warsaw Chopin Airport, de pe care pot fi accesate cu ușurință și la prețuri accesibile multiple destinații din Europa, America de Nord sau Asia. 🌎
 𝒁𝒃𝒐𝒓𝒖𝒓𝒊𝒍𝒆 𝒅𝒊𝒏 #𝑪𝒍𝒖𝒋-𝑵𝒂𝒑𝒐𝒄𝒂 𝒔𝒑𝒓𝒆 #𝑽𝒂𝒓𝒔̧𝒐𝒗𝒊𝒂 𝒔𝒖𝒏𝒕 𝒐𝒑𝒆𝒓𝒂𝒕𝒆 𝒄𝒐𝒏𝒇𝒐𝒓𝒎 𝒑𝒓𝒐𝒈𝒓𝒂𝒎𝒖𝒍𝒖𝒊:
✌️Luni,✌️ Miercuri, ✌️Vineri şi ✌️Duminică
Plecare #CLJ 18:00 Sosire #WAW 18:30*
✌️Marţi, ✌️Joi, ✌️Sâmbătă
Plecare CLJ 14:00 – Sosire WAW 14:30*
𝒁𝒃𝒐𝒓𝒖𝒓𝒊𝒍𝒆 𝒅𝒊𝒏 #𝑽𝒂𝒓𝒔̧𝒐𝒗𝒊𝒂 𝒔𝒑𝒓𝒆 #𝑪𝒍𝒖𝒋-𝑵𝒂𝒑𝒐𝒄𝒂 𝒔𝒖𝒏𝒕 𝒐𝒑𝒆𝒓𝒂𝒕𝒆 𝒄𝒐𝒏𝒇𝒐𝒓𝒎 𝒑𝒓𝒐𝒈𝒓𝒂𝒎𝒖𝒍𝒖𝒊:
✌️Luni,✌️ Miercuri, ✌️Vineri şi ✌️Duminică
Plecare WAW 14:50* Sosire CLJ 17:25
✌️Marţi, ✌️Joi, ✌️Sâmbătă
Plecare WAW 10:45* Sosire CLJ 13:20
* ᴼʳᵃʳᵘˡ ᵈᵉ ᶻᵇᵒʳ ʳᵉᵖʳᵉᶻᶦⁿᵗᵃ̆ ᵒʳᵉˡᵉ ˡᵒᶜᵃˡᵉ ᵈᵉ ᵃᵗᵉʳᶦᶻᵃʳᵉ/ᵈᵉᶜᵒˡᵃʳᵉ
ℹ️ 𝐀𝐞𝐫𝐨𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥 𝐅𝐫𝐞𝐝𝐞𝐫𝐢𝐜 𝐂𝐡𝐨𝐩𝐢𝐧 este cel mai mare şi cel mai modern aeroport din Polonia, fiind situat la aproximativ 10 km de Varşovia, În 2019, aeroportul a fost tranzitat de aproximativ 19 milioane de pasageri.
✅ LOT Polish Airlines îmbină tradiția și modernitatea, fiind una dintre cele mai vechi 12 companii aeriene existente din lume, conectând Polonia, Europa Centrală și de Est cu lumea, de peste 90 de ani.
✅ LOT Polish Airlines asigură zilnic peste 120 de conexiuni regulate către aproape 100 de aeroporturi din întreaga lume și oferă cele mai convenabile și confortabile condiții de călătorie.
🌎 În fiecare zi, LOT efectuează în medie 350 de zboruri, care sunt deservite de cei mai experimentați piloți, precum și de un echipaj de cabină profesionist și prietenos.
…a LOT of possibilities with LOT Polish Airlines!
✈️ Zboruri zilnice Cluj Napoca – Varşovia şi de acolo mai departe spre întreaga lume! 🌎🌎🌎
👉 Rezervă acum: www.lot.com/ro/en

Leave A Comment

%d bloggers like this: