5 joburi cu salarii care depășesc 1.000 de euro

April 30, 2022
338 Views

3 din 10 angajați sunt nemulțumiți de locul de muncă din prezent, conform unui sondaj realizat de platforma de recrutare BestJobs.

Principalele motive de nemulțumiri ale angajaților au legătură cu: salariul (46%), mediul de lucru stresant (25%) sau dezechilibrul între timpul alocat jobului, cel dedicat familiei și hobby-urilor (11%). Nu este de mirare că 54% dintre angajați au aplicat la un job nou doar pentru că salariul afișat pentru poziția respectivă era mai mare decât câștigau ei, iar atunci atunci când primesc o ofertă salarială mai mare, o acceptă imediat, fără să încerce să negocieze cu angajatorul lor.

Atunci când ești în căutarea unui job mai bine plătit sau te gândești la un traseu profesional, este important să știi că ofertele salariale cele mai mari sunt din domenii unde nevoia de specialiști este foarte ridicată sau poziții specializate, unde angajatorul caută o combinație specifică te competențe, abilități și experiență.

Ți-am pregătit 5 recomandări de locuri de muncă unde ofertele salariale depășesc pragul de 1.000 de euro/lunar net. Rolurile presupun experiență middle, 2-5 ani.

Specialist logistică. Activitatea principală presupune organizarea, coordonarea și monitorizarea comenzilor de transport, depozitare și distribuție. Un astfel de specialist trebuie să fie în primul rând un bun comunicator, apoi abilități de planificare și organizare, capacitate de analiză, sinteză și gândire tehnică. Perioada pandemiei a favorizat sectorul logistic prin creșterea gradului de adopție a tehnologiei și a e-commerce-ului, cererea de astfel de specialiști fiind mare. Salariul net pentru o poziție de specialist logistică ajunge în medie la 1.200 de euro pe lună.

Customer Success Manager. Rolul este unul de suport clienți și presupune menținerea contactului constant cu clienții și partenerii pentru a îi ghida în alegeri, a le oferi suport privind servicii și soluții și a menține un grad ridicat de satisfacție. Este un job care necesită abilități excelente de comunicare și interpersonale, dar și capacitatea de a analiza date și a le transforma în idei acționabile. Oferta salarială pentru o poziție de Customer Success Manager ajunge la 1300 de euro/lunar.

Specialist în protecția datelor

….

Leave A Comment

%d bloggers like this: