Marinela Marc , Inspector Școlar General la Inspectoratul Scolar Judetean Cluj – Târgul ofertelor educaționale la Dej

“Astăzi a avut loc Târgul ofertelor educaționale, organizat de Inspectoratul Școlar Județean Cluj, în parteneriat cu primăria Dej și unitățile de învățământ liceal din municipiul Dej pentru elevii claselor a VIII-a din Dej și din comunele din zonă.

La evenimentul desfășurat în condiții excelente la Liceul Tehnologic Someș, unitate de învățământ care se bucură de o clădire nouă modernă, grație unei investiții derulate de autoritățile locale, au fost alături de noi dl. Costan Morar, primarul municipiului Dej, agenți economici care au contracte de parteneriat cu unitățile de învățământ tehnologic și susțin învățământul profesional și dual din municipiu, elevi, cadre didactice, părinți, directori ai unităților de învățământ.
Ne-am bucurat și azi să fim împreună la sărbătoarea învățământului dejean, să diseminăm exemplele de bune practici și să facem proiecții pentru viitorul elevilor noștri. Mulțumim Liceului Tehnologic Someș, doamnei director Laura Lascău, pentru organizarea extraordinară, domnului primar pentru susținerea unităților de învățământ și tuturor colaboratorilor și partenerilor pentru colaborare și implicare!” arata Marinela Marc , Inspector Școlar General

Leave A Comment

%d bloggers like this: