Aurul lichid care regenerează ficatul și curăță colonul. Ce beneficii are uleiul de măsline cu zeamă de lămâie, pe stomacul gol

April 8, 2022
337 Views

Uleiul de măsline cu zeamă de lămâie, consumat pe stomacul gol, la prima oră, poate avea beneficii miraculoase pentru sănătatea ficatului. Și nu doar atât! Combinația de ulei de măsline cu suc de lămâie este benefică și pentru persoanele care se confruntă deseori cu constipația sau lipsa de energie. Mai mult, este un remediu eficient care ajută la eliminarea toxinelor acumulate în colon.

Iată ce se întâmplă în organismul tău dacă îți începi ziua cu o lingură de „aur lichid”, așa cum este numită această combinație miraculoasă.

Uleiul de măsline cu zeamă de lămâie revitalizează ficatul
Dacă îți începi dimineața cu o lingură de ulei de măsline amestecat cu 3 picături de zeamă de lămâie, vei scăpa de balonare, constipație, gust amar sau acru în gură, dureri de cap, stare de oboseală și picioare umflate. Toate aceste simptome pot indica supraîncărcarea ficatului cu grăsimi, afecțiune numită steatoză hepatică non-alcoolică.

De asemenea, această combinație facilitează eliminarea toxinelor acumulate în intestinul gros. Astfel, este redus riscul de polipi și cancer de colon.

Protecție pentru inimă, alinarea durerilor reumatice
Uleiul de măsline cu zeamă de lămâie consumat pe stomacul gol este considerat cel mai bun remediu pentru circulația sângelui și prevenirea depozitelor de colesterol pe vasele de sânge.

Bogat în acizi grași Omega 3, uleiul de măsline reduce nivelul de colesterol „rău” (LDL) și îl crește pe cel „bun” (HDL), oferind astfel protecție cardiovasculară.

……

Leave A Comment

%d bloggers like this: