WIZZ AIR CONTINUĂ SĂ SPRIJINE REFUGIAȚII UCRAINENI. LOCURILE GRATUITE SUNT ÎNCĂ DISPONIBILE PENTRU ZBORURILE CU PLECARE DIN ȚĂRILE ÎNVECINATE.

WIZZ AIR CONTINUĂ SĂ SPRIJINE REFUGIAȚII UCRAINENI

LOCURILE GRATUITE SUNT ÎNCĂ DISPONIBILE

PENTRU ZBORURILE CU PLECARE DIN ȚĂRILE ÎNVECINATE

 

Wizz Air a anunțat astăzi că încă există un număr semnificativ de locuri disponibile pentru refugii ucraineni și care pot fi rezervate pentru toate călătorile către Europa continentală, cu plecarea din țările de granită ale Ucrainei (Polonia, Slovacia, Ungaria, România). De asemenea, compania aeriană a prelungit perioada de valabilitate pentru aceste bilete gratuite de la sfârșitul lunii martie până în data de 10 aprilie 2022.

Dorim să asigurăm pe toți refugiații ucraineni că încă există locuri libere disponibile pe multe dintre rutele noastre, inclusiv pentru călătoria cu plecare din Budapesta, Gdansk, Cracovia și Katowice. Deși unele rute la anumite date au fost mai solicitate decât altele și, din păcate, s-au epuizat deja, continuăm să monitorizăm locurile de rezervă și să oferim noi acolo unde este posibil. De asemenea, Wizz Air continuă să adauge avioane mai mari și sprijin din țările de granită către Europa pentru a circulația refugiaților ucraineni, în funcție de nevoi.

În plus, Wizz Air continuă să ofere un tarif special de 29,9** de euro pentru toate 9 transporturi (excluzând Emiratele Arabe Unite, Islanda și Insulele Canare), precum și un tarif de 69,99** de euro pentru toate transporturile. către Emiratele Arabe Unite, Islanda și Insulele Canare, pentru a sprijini refugiații ucraineni, indiferent unde se află acum. Clienții sunt în continuare încurajați să verifice site-ul nostru, deoarece pot fi disponibile tarife mai mici. Cu toate acestea, dorim să ne asigurăm că toți refugiații ucraineni au acces la călătorii la prețuri accesibile, indiferent de locul în care se află în această activitate de criză.

József Váradi, CEO-ul Wizz Air, a spus: „Inimile noastre sunt alături de poporul ucrainean în această criză. Suntem încântați că Wizz Air a reușit să sprijine refugiații ucraineni și suntem hotărâți să continuam această inițiativă până pe 10 aprilie, în speranța că un număr mai mare de oameni va putea ajunge în curând într-un loc sigur. Am văzut deja eforturi umanitare mari pe terenul oamenilor noștri din toată rețea și am dorit, în calitate de companie, să nu îndeplinim datoria în cadrul acestor eforturi. Suntem bucuroși să le oferim refugiaților sau călătorie sigură și primitoare.”

Refugiații ucraineni care doresc să rezerve un zbor pot face acest lucru accesând https://wizzair.com/#/rescue . Biletele gratuite rămase și tarifele speciale vor fi disponibile pentru călătorii până în data de 10 aprilie 2022. se va cere, de asemenea, să prezinte pașaportul ucrainean în momentul check-in-ului.

Ne încurajăm să vă achiziționați, fie prezenți la cel puțin trei ore înaintea zborului, pentru a avea suficient timp pentru a trece prin verificarea, controlul de securitate și procedurile de sănătate și siguranță specifice aeroportului. De asemenea, nu îndemnăm trebuie să verifice dacă au documente de călătorie necesare pentru a călători, de exemplu, un pașaport valabil, o viață valabilă (dacă este necesar). Vă rugăm să vizitați site-ul oficial al țărilor de destinație pentru a afla informațiile actuale cu privire la documentele de călătorie necesare.

Leave A Comment