Prefectul și subprefecții de Cluj au depus jurământul .

Astăzi, doamna Irina Munteanu a depus jurământul de credință pentru funcția de prefect în cadrul unei ceremonii în sistem videoconferință. De asemenea, domnul Tasnádi István-Szilárd și domnul Ciortea Răzvan-Iulian au depus jurământul pentru funcția de subprefect al județului Cluj. Alături de aceștia au fost prezenți reprezentanți ai autorităților publice locale, oficialități civile, militare și bisericești, precum și șefi ai serviciilor publice deconcentrate.
Noua echipă a garantat că va deveni un partener activ al administrațiilor locale și că va face tot ceea ce le stă în puterile şi priceperea lor pentru binele locuitorilor județului Cluj.
“Împreună am reușit într-o sinergie corectă, printr-o comunicare și colaborare exemplară, să depășim orice dificultăți care au apărut, mai mult decât atât, să fim exemple de bună practică în multe situații. Acesta este spiritul Clujului, prin oameni și prin rezultatele lor!
Ne aflăm acum într-un moment de mare dificultate cauzat de situația din Ucraina. Suntem convinși că vom face față și acestei încercări, datorită nouă tuturor și datorită comunității județului Cluj.” arată noua conducere a Prefecturii Cluj

Leave A Comment

%d bloggers like this: