Rușii au asediat Kievul: se trage cu rachete balistic

February 25, 2022
230 Views
Kievul a fost atacat vineri dimineaţă cu rachete de croazieră sau balistice, susţine un consilier al Guvernului ucrainean, iar în centrul oraşului. Au fost auzite două o explozii, conform CNN. Forţele ruseşti se află la aproximativ 30 de km de Kiev, conform unor oficiali ai administraţiei Biden.

”Atacul cu rachete de croazieră sau balistice asupra Kievului  a continuat”,  a transmis vineri dimineaţă, jurnaliştilor, printr-un mesaj text, Anton Gerashenko, consilier al ministrului ucrainean al Afacerilor Interne.

O echipă CNN din teren a anunţat că a auzit vineri dimineaţă două explozii puternice în centrul Kievului şi o a treia la o oarecare distanţă.

Forţele mecanizate ruseşti care au intrat în Ucraina prin Belarus se află la aproximativ 30 de kilometri de Kiev, au declarat oficiali ai administraţiei Biden, conform CNN.

Alte forţe, care au intrat în Ucraina din Rusia, sunt ceva mai departe, însă ambele se îndreaptă spre Kiev, cu obiectivul de a încercui oraşul şi posibil să îndepărteze Guvernul ucrainean.

 

Leave A Comment