Sedinta extraordinara a Consiliului local al Municipiului Cluj-Napoca din 21 februarie 2022

February 22, 2022
148 Views

Sedinta extraordinara a Consiliului local al Municipiului Cluj-Napoca din 21 februarie 2022

PROIECTE DE HOTĂRÂRE

Proiect de hotărâre nr. 1

Privind aprobarea bugetului general rectificat al municipiului Cluj-Napoca pe anul 2022. Proiect din inițiativa primarului.

PROIECT DE HOTĂRÂRE

Proiect de hotărâre nr. 2

Privind aprobarea unor măsuri pentru implementarea Programului-pilot de acordare a unui suport alimentar preșcolarilor și elevilor Colegiului Național Pedagogic „Gheorghe Lazăr”, Colegiului de Servicii în Turism „Napoca” și Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu”, pentru semestrul II al anului școlar 2021-2022. Proiect din inițiativa primarului.

PROIECT DE HOTĂRÂRE

Proiect de hotărâre nr. 3

Privind aprobarea Programului de acordare a unui suport alimentar elevilor de la Școala Gimnazială „Traian Dârjan” din municipiul Cluj-Napoca pentru semestrul al II-lea al anului școlar 2021-2022. Proiect din inițiativa primarului.

PROIECT DE HOTĂRÂRE

Proiect de hotărâre nr. 4

Privind aprobarea listei unităților de asistență socială și nivelul subvențiilor în vederea încheierii convențiilor definitive pentru acordarea de servicii de asistență socială în anul 2022, în baza Legii nr. 34/1998 privind acordarea unor subvenții asociațiilor și fundațiiilor române cu personalitate juridică, care înființează și administrează unități de asistență socială, cu modificările și completările ulterioare. Proiect din inițiativa primarului.

Leave A Comment

%d bloggers like this: