Expoziția Anuală a breslei Barabás Miklós, grupul de la Cluj. Vernisaj: 10 februarie 2022, ora 17:00

February 9, 2022
283 Views

 

“Muzeul de Artă Cluj-Napoca, instituție de cultură, care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, în colaborare cu Breasla Barabás Miklós, vă invită la vernisajul expoziției anuale a grupului de la Cluj al Breslei Barabás Miklós. Evenimentul va avea loc joi, 10 februarie 2022, de la ora 17:00, în sălile de expoziţii temporare (parter) ale Muzeului de Artă Cluj-Napoca.

Grupul cel mai numeros, cel de la Cluj, al Breslei Barabás Miklós, își organizează tradiționala expoziție la începutul fiecărui an. Aceste expoziții anuale oferă o vastă selecție de lucrări recente ale artiștilor clujeni și din împrejurimi, cu scopul de a promova valorile artistice locale. Neavând restricții tematice sau stilistice, sau limită de vârstă, accentul este pus doar pe calitatea lucrărilor, prezentând o gamă largă și variată de opere ale membrilor. Pictori, sculptori, graficieni, fotografi, artiști în ceramică, sticlă și textile participă cu cele mai însemnate lucrări realizate în decursul anului trecut.

Expoziția din acest an este o mărturie a acestei bogății extraordinare, unde vizitatorii au posibilitatea să descopere o varietate largă de tehnici, de la cele clasice la cele postmoderne. Grupul de aproximativ 60 de membri ai BMC din Cluj-Napoca și invitații lor doresc să dezvăluie anual prin ars poetica lor caracteristicile artistice ale regiunii într-o gamă largă de idei și stiluri, oferind o prezentare bogată a artei contemporane transilvănene în interiorul palatului baroc.”

Leave A Comment