Aeroportul Internațional  Avram Iancu   Cluj anunţă reluarea şi suplimentarea Avlor spre Constanţa, operate de compania aeriană Blue Air.

Aeroportul Internațional  Avram Iancu   Cluj anunță astăzi, 3 februarie 2022, reluarea conducerii directe spre Constanța, primul din sezonul de vară 2022.   

În data de  20 iunie 202  , de pe Aeroportul Internațional  Avram Iancu  Cluj se vor relua compania companiilor regulate sezoniere în Constanța, operate de către aeriană Blue Air.     Zborurile spre litoralul Mării Negre vor fi operate cu  3 frecvențe săptămânale  , în zilele de  luni, miercuri și vineri  , după cum urmează:    

Destinația  

Debut rută  

Zile de operare  

Program de operare  

 

Constanța (CND)  

 

20 iunie 2022  

Luni, Miercuri  

CLJ 14:45 – CND 15:50  

CND 19:30 – CLJ 20:35  

Vineri  

CLJ 19:20 – CND 20:25  

CND  21:10 – CLJ 22:15   

În contextul pandemiei   Covid-19  ,   litoralul   românesc aduce în prim-plan o ofertă turistică atractivă pentru pasagerii care doresc să călătorească de pe Aeroportul Internațional Cluj, și conduc companiile Blue Air vor contribui la redescoperirea obiectivelor turistice românești, fiind susținute astfel turismul intern.

La doar o oră distanță, ruta care conectează Clujul de Constanța facilitează călătoriile spre litoralul Mării Negre, atât pentru clujeni, cât și pentru pasagerii din toată Transilvania.  

Dacă anulează trecutle spre Constanța ar trebui să opereze cu 2 frecvențe pe săptămână, creșterea operațiunilor de zbor desfășurate de către compania aeriană Blue Air pentru anul acesta, de la 2 la 3 frecvențe să fie nevoie de conectivitate ale pasagerilor pe segmentul de trafic turistic și de a oferi. opțiuni atractive de călătorie la prețuri accesibile, către riviera Mării Negre.  

Domnul Viorel Federiga  , Președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional   Avram Iancu   Cluj,   a transmis următoarea:  „  Cu siguranță destinația Constanța va continua să se bucure de aprecierea pasagerilor noștri și a celor din întreaga regiune deservită de aeroportul clujean și va confirma premisele pozitive în ceea ce privește. ce control. ce verifica recuperarea traficului de pasageri. ”     

 

Domnul David David  , Director al Aeroportului Internațional   Avram Iancu   Cluj a precizat:   „ Reluarea călătorilor spre Constanța este un moment așteptat de mulți pasageri, pentru că este o destinație tradițională, și decizia companiei Blue Air de suplimentare a frecvenței celor 2 la 3 proiecte. săptămânale de pe Aeroportul Internațional Cluj confirmă interesul crescut al pasagerilor pentru legătura aeriană cu litoralul Mării Negre.    

Totodată, creșterea traficului turistic este una dintre prioritățile Aeroportului Internațional Cluj, iar călătoria spre Constanța. aduc o conectivitate excelentă și rapidă pasagerilor care aleg să susțină turismul autohton, contribuind totodată la dezvoltarea relațiilor turistice și economice naționale. ”     

Zborurile sunt deja disponibile privind vânzarea, iar mai multe detalii puteți regăsi accesând site-ul   www.flyblueair.com  .    

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj – Partenerul călătoriilor tale!

                                                                 *** 

           Având în vedere situația generată de pandemie Covid-19, solicită pasagerii ca la sosire în aeroport să respecte toate măsurile de distanță socială, măsurile sanitare obligatorii de purtare a măștii și toate instrucțiunile personale aeroportuare. 

Leave A Comment

%d bloggers like this: