Cele mai așteptate concerte din 2022. Ce trupe și artiști celebri vor cânta în România: de la Sting, Iron Maiden, Evanescence, KISS și WHITESNAKE până la Armin van Buuren și Toto Cutugno

January 1, 2022
299 Views

Mulți artiști au confirmat oficial că vor susține concerte în România în 2022, dacă pandemia va permite organizarea unor astfel de spectacole. Printre cei mai renumiți artiști care au anunțat că vor cânta în România în 2022 se numără Iron Maiden, Toto Cutugno, Armin van Buuren, Sting și Evanescence.

Vă prezentăm mai jos lista concertelor anunțate pentru 2022:

Sting

Concertul My Songs cuprinde cele mai îndrăgite cântece din întreaga carieră a lui Sting, spectatorii putând asculta melodii care au scris istorie, precum Roxanne, Englishman in New York, Every Breathe You Take sau Message in a Bottle. De asemenea, cântărețul va prezenta și melodiile de pe noul său album, The Bridge, în care Sting vorbește despre pierderile personale, lockdown-ul cauzat de pandemie, tulburări politice și sociale etc.

Artistul britanic va cânta pe 15 martie 2022, de la ora 19.00, la BT Arena, în Cluj Napoca. Biletele au fost deja puse în vânzare şi au preţuri cuprinse între 190 şi 490 de lei.

Pink Martini

Concertul Pink Martini, reporgramat din cauza pandemiei de COVID-19, va avea loc pe 9 aprilie 2022, la Sala Palatului. Biletele pentru spectacolul din primăvară au prețuri cuprinse între 120 şi 350 de lei, iar cele deja achiziţionate pentru concertul amânat rămân valabile. De asemenea, Pink Martini cântă și la Fratelli Studios în București pe 10 aprilie, iar biletul unic costă 250 de lei.

Maluma

Artistul de origine columbiană, Maluma, revine la București, în cadrul turneului „Papi Juancho Maluma World Tour”. Evenimentul va avea loc pe 8 aprilie 2022, la Romexpo. Prețul biletelor pornește de la 194 de lei și ajunge până la 756 de lei.

Toto Cutugno

Celebrul solist italian Toto Cutugno are un concert sărbătorește 50 de ani de activitate pe scena Salii Palatului din București. Spectacolul a avut deja două amânări din cauza pandemiei de COVID-19 și este programat de această dată pe 8 mai. Biletele au un preț cuprins între 172 și 589 de lei.

David Garrett

În primăvară, celebrul violonist David Garret va reveni la București, dar și la Cluj-Napoca. Concertele au fost reprogramate pe 17 mai la Sala Palatului din București și pentru 20 mai la BT Arena din Cluj.

Noul album al artistului, Alive, , se doreşte a fi o celebrare a revenirii pe scenă şi a vieţii şi va cuprinde interpretări ale unora dintre cele mai celebre melodii din toate timpurile: What A Wonderful World, Imagine, Enter Sandman, Hit the Road Jack, Thriller sau Bella Ciao.

Biletele au preţuri cuprinse între 150 şi 710 lei, la VIP, iar cele deja achiziţionate pentru concertele din turneul trecut şi încheiat mai devreme rămân valabile.

Iron Maiden

Trupa rock Iron Maiden cântă la Romexpo pe 26 mai 2022, în aer liber. În deschiderea concertului vor cânta germanii de la Lord Of The Lost. Show-ul din 2022 va cuprinde și piese de pe noul album de studio, „Senjutsu”. Formația Iron Maiden a urcat pe scenă ultima dată în România în anul 2016. Astfel, fanii românii vor putea fi martori pentru prima oară la celebrul show „Legacy”. Biletele au prețuri cuprinse între 259 de lei în EarlyBird și 449 de lei în Presale.

Dream Theater

Trupa americană de rock ajunge şi ea în România anul viitor şi are programat un concert la Romexpo, în Bucureşti, pe 29 mai. Rockerii aduc cu ei piesele de pe noul album, A View From the Top of the World, iar biletele în Earlybird au preţuri de 159, respectiv 189 de lei.

Foreigner

Rockerii de la Foreigner vor cânta tot pe 29 mai, tot în București, la Arenele Romane. spectatorii vor avea ocazia să asculte unele dintre piesele care i-au făcut celebri în întreaga lume, precum Cold As Ice sau I Want to Know What Love Is. Biletele în Earlybird au preţuri de 149 de lei, 239, respectiv 329 de lei, dar numărul lor este limitat.

Evanescence

Trupa rock Evanescence a va deschide sezonul de vară cu un concert de excepție la Arenele Romane din Capitală pe 7 iunie. Melodii precum Bring Me To Life şi Going Under vor răsuna în interpretarea inegalabilei Amy Lee. Biletele în Earlybird şi Presale au preţuri ceva mai mici, între 189 şi 339 de lei, însă numărul lor este limitat.

Passenger

Artistul britanic Mike Rosenberg, cunoscut sub numele de scenă Passenger, ajunge în 2022 pentru prima dată la Bucureşti. Concertul său este programat pentru 1 iulie, la Arenele Romane, iar preţurile biletelor sunt cuprinse între 100 şi 250 de lei.

……

 

Leave A Comment

%d bloggers like this: