EVENIMENTEmil Boc îl atacă pe Emanuel Ungureanu după ce a fost provocat să își facă publică teza de doctorat. ”Ești un terchea-berchea”

December 19, 2021
256 Views

rimarul Emil Boc și deputatul Emanuel Ungureanu au avut un dialog aprins, ieri, la Realitatea Plus, unde primarul a răspuns provocării de a-și face publică teza de doctorat. Ungureanu a lansat și o provocare publică, 500 de euro premiu pentru cine îi găsește teza edilului.

Emil Boc a replicat că în spatele tezei sale ”Separația puterilor în stat” se află 6 ani de muncă în țară și străinătate, iar lucrarea finală a fost susținută la UBB.

Primarul a menționat că teza a fost cuprinsă într-o carte care poate fi găsită de oricine.

Emanuel Ungureanu a insistat însă și i-a cerut edilului, în mod repetat, să-și publice varianta originală a tezei de doctorat pe Facebook, să o scaneze.

”Nu permit nimănui să-și bată joc de munca mea, cartea mea este publică, mai sunt exemplare din ea, dacă dorește cineva. A fost verificată de sute de ori, n-a găsit nimeni nicio problemă, nu pot accepta să facem din alb negru.(…) Te rog să-ți vezi de lungul nasului, pentru că în afară de otravă nu ai făcut nimic, un terchea-berchea, ai luat 3% în alegeri cu mine”,a afirmat Emil Boc.

Leave A Comment

%d bloggers like this: