Opera Nationala Romana Cluj-Napoca : ÎMPREUNĂ DE CRĂCIUN, DUMINICĂ, 19 DECEMBRIE 2021, ORA 18:30 SALA MARE

December 18, 2021
255 Views

 

“Magia Crăciunului sosește din nou, iar pentru că sărbătoarea nu este împlinită fără cântecele ce-i poartă amprenta inconfundabilă, artiștii Operei Naționale Române din Cluj-Napoca aduc în dar, în luna cadourilor, cele mai frumoase cântece de sărbători cu ale lor mesaje din basme adunate. Dacă în urmă cu un an vă uram tuturor Sărbători luminate și fericite doar în lumea virtuală, sărbătorind Acasă de Crăciun, iată că anul acesta momentul revederii în sala noastră de spectacole a sosit și vă invităm să petrecem momente unice, de data aceasta Împreună de Crăciun!

Repertoriul ales este unul internațional, reunind atât colinde tradiționale românești, cât și cântece universale de Crăciun: Ce-ați văzut păstori, O ce veste minunată, El Nacimiento, Have yourself a merry little Christmas, La Viflaem colo-n jos, White Christmas, O Holy Night sunt doar câteva dintre binecunoscutele titluri. Atmosfera de sărbătoare va fi oferită de tenorii Eusebiu Huțan și Cristian Mogoșan și baritonii Florin Estefan și Cristian Hodrea, acompaniați de artiști instrumentiști aflați sub conducerea muzicală semnată de Ovidiu Lup.

Te invităm să trăiești alături de noi atmosfera de magie a Crăciunului și sperăm ca această sărbătoare plină de bucurie și entuziasm să îți aducă fericire, iar noi vom încerca să contribuim la aceasta cu ceea ce știm să facem cel mai bine – artă prin muzică!”

…..

Foto : captura, operacluj.ro

 

Leave A Comment

%d bloggers like this: