ABBA a lansat ”Little Things”, prima melodie cu tematică de Crăciun

December 5, 2021
302 Views

ABBA a lansat ”Little Things”, prima melodie cu tematică de Crăciun a legendarei trupe suedeze, în format single pe CD, informează vineri DPA.

Videoclipul cântecului, lansat vineri, prezintă un grup de elevi care discută animat într-o sală de clasă despre tehnologia pe baza căreia vor fi realizate concertele din seria ”ABBA Voyage”, planificate pentru 2022 în Londra, aşa numita tehnologie de captare a imaginii.

Tehnologia a fost utilizată pentru a înregistra mişcările membrilor trupei şi a le transforma apoi în copii digitale, care vor putea fi văzute pe scenă în Londra.

În videoclip, elevii îşi transformă sala de clasă într-un studio de producţie şi, folosind tehnologia inovatoare, pun la rândul lor în scenă un concert. Rezultatul este un spectacol ABBA cu tematică de Crăciun.
Little Voyage” este prima melodie cu tematică de Crăciun a trupei ABBA. Comunitatea fanilor solicitase de mult timp trupei să compună un astfel de cântec.

Universal Music a anunţat că toate încasările din vânzarea CD-urilor vor merge către Fondul Naţiunilor Unite pentru Copii UNICEF.

…..

Foto : billboard.com

Leave A Comment

%d bloggers like this: