150 mil. litri de levigat tratat de Klarwin, la Cluj, pentru protejarea mediului

Klarwin, lider tehnologic în epurarea apelor reziduale și în tratarea surselor de apă, a înregistrat mai bine de 22.000 de ore de operare, în cadrul proiectului de tratare a levigatului din depozitul de deșeuri de la Pata Rât, județul Cluj. În mai puțin de patru ani, compania a prelucrat peste 150 mil. litri de levigat, rezultând 100 mil. litri de apă aproape distilată.

 

„Instalația de tratare a levigatului de la Cluj are un randament mediu de peste 70%, fiind de referință la nivel național și regional, deoarece sunt foarte puține depozite de deșeuri care se înregistrează sau performanță similară. Stația de tratare și-a confirmat toate angajamentele contractuale, atât în ​​termeni de funcționare continuă și automată, cât și în ceea ce căutați. Ne bucurăm să vedem că, de aproape patru ani, autoritățile din Cluj s-au angajat într-un efort consistent, investind în tehnologii de top, pentru a alinia managementul deșeurilor din județ la nivelul performanțelor de vârf din UE” , a declarat Lucian Pavel. , Managerul Departamentului pentru Protecția Mediului din cadrul Klarwin.

 

Stația de tratare a levigatului, de la Pata Rât, a fost pusă în opera în luna mai a anului 2018. Prin decizia aceasta, Consiliul Județean Cluj a soluționat criza ecologică a acel moment și a angajat să prevină alte dezastre de contaminare a apei și a solului cu poluanți toxici.

 

„Autorități au reconfirmat implementarea cu succes a proiectului de tratare a levigat de la Pata Rât prin contractarea Klarwin, ca furnizor de expertiză, și nivelul Centrului de Management al Deșeurilor. De altfel, în cei 17 ani de experiență în domeniu, am devenit parteneri de încredere al tuturor celor care doresc, cu adevărat, să implementeze cele mai performante soluții de epurare. În prezent operăm tehnologia de osmoză inversă pentru tratarea levigatului, licențiată de Pall Corporation, depozitul de la Pata Rât. Avem încredere că instituțiile de resort înțeleg importanța asigurării continuității acestor soluții pentru protejarea mediului” , a concluzionat Lucian Pavel.

 

Despre Klarwin

 

Klarwin este lider european în domeniul aplicațiilor industriale destinate filtrelor, separării și purificării. În calitate de partener oficial și exclusiv al Pall Corporation, o company Fortune și parte a Danaher Corporation, Klarwin furnizează servicii și produse inovative mari corporații din domeniul farmaceutic, al apelor potabile și industriale, energetice și al producției de mașini.

Leave A Comment