Ionel Dancă – Marea imparteala PSD – PNL s-a încheiat ca la balamuc pentru echipa de looseri PNL

November 22, 2021
162 Views

“Echipa penibilă de conducere PNL! Nu cred că au existat alți politicieni mai penibili în România de la celebra zicere “Am fost un dobitoc!” a fostului ministru de Interne ceaușist, Tudor Postelnicu.

Marea imparteala PSD – PNL s-a încheiat ca la balamuc pentru echipa de looseri PNL care a pierdut funcția de premier pentru noul președinte PNL, la pachet cu SGG, Finantele, Apărarea, Agricultura, Munca și Cultura, fără să obțină nimic în plus, nici Dezvoltarea, nici Transporturile…
Așa negocieri “big time”, mai rar s-au văzut în politica românească! Cum să pierzi poziția de principal partid aflat la guvernare într-o coaliție de dreapta, în care aveai funcția de prim-ministru și 9 ministere într-un Guvern cu 18 ministere, cu ministerul Finantelor și SGG?!
Cum să ajungi să ai mai puține ministere intr-un Guvern cu 21 de ministere, fără Finante și SGG, ba chiar și fără ministere pe care le aveam precum Apărare, Agricultură, Muncă, Cultură?!
Și de ce nu ați obtinut nici Transporturile și nici Dezvoltarea, “Oricare, măcar unul!”, așa cum toată “echipa câștigătoare” s-a plâns un an întreg după ultimele negocieri pentru coaliția de dreapta?
Tot ceea ce-ați reușit foarte bine, a fost să distrugeți “big time” Partidul Național Liberal, să aruncați coaliția de guvernare în aer și România în criză în vârf de pandemie și nimeni nu înțelege de ce.
Pur și simplu, ați predat guvernarea la PSD, cu un “premier rotativ” la mila PSD și ați demonstrat măsura incapacității voastre politice și a imposturii în funcțiile de conducere pe care le-ati ocupat cu forța în PNL. #Rusine”

Leave A Comment

%d bloggers like this: