Adrian Oros – “Suflul nou” îsi dă ultimul suflu. Au adus România la brelocul PSD.

November 21, 2021
197 Views

“Analizând ultimele evenimente legate de formarea guvernului este evident pentru toată lumea că “echipa câștigătoare” a fost folosită pentru ruperea coaliției și distrugerea Partidului Național Liberal.

Unii dintre ei sunt inconștienți si incompetenți, dar sunt orbiți de putere, dornici să fie șefi. Alții lucrează cu bună știință de ceva vreme la șubrezirea acestui partid istoric.
Anul trecut , câtiva mai agitați, se înghesuiau să iasă în fața cu declarații sforăitoare, chiar isterice anti-PSD. Parcă era un concurs, despre care era mai antipesedist, deși până nu demult unii stăteau la masa PSD.
Azi aceleași personaje stranii, onctuoase, se pun în genunchi în timpul negocierilor.
PNL pierde zilnic teren in fața PSD. Liderii PSD umilesc continuu PNL la fiecare rundă de negocieri. Dar lor, celor care au confiscat Partidul Național Liberal, nu le pasă. Deși le fuge pământul de sub picioare, pe ultima sută de metri, ar mai negocia ceva pentru ei și gașca lor. Au uitat de tradiția și istoria PNL, de promisiunile făcute oamenilor care i-au votat, au uitat de români. Și-au uitat chiar și “suflul nou”. L-au pierdut pe drum. Acum , cu argumente penibile încearcă să ne explice ca la proști, că soluția cea mai bună este readucerea PSD la masa guvernului, abandonarea electoratului si a speranței că o guvernare de dreapta poate dezvolta Romănia. Au adus România la brelocul PSD, și cu un ultim “suflu” ne spun că au obținut o mare victorie.” arata  Ministrul Agriculturii, Senator PNL , Adrian Oros

Leave A Comment

%d bloggers like this: