Cîțu, supărat !

November 17, 2021
294 Views

Președintele PNL Florin Cîțu și-a exprimat azi public o supărare pe care o are față de colegi de partid care ar fi de acord ca premierul să fie dat de PSD în acest moment. El lasă de înțeles că astfel de atitudini în public sau mai puțin public dăunează negocierilor din acest moment.

”Noi avem o decizie foarte clară, un premier PNL în primă fază, vom vedea în partid cine e acea persoană. Văd că sunt colegi în PNL care sunt de acord ca premierul să fie desemnat de alte partide. Nu mi se pare ok, dar asta este!”, a declarat Florin Cîțu la sediul partidului într-un dialog cu presa.

În același timp, Cîțu arată pisica PSD și anunță că există o listă lungă cu politicieni care nu ar fi agreați pentru șefia Guvernului.

“E o listă întreagă de persoane pe care nu le-aș accepta. Dar nu numai eu, cred că și românii. Aceleași discuții erau și cu USR. Trebuie să discutăm azi, să deblocăm situația, e nevoie să găsim o soluție de compromis. Noi avem o decizie foarte clară, un premier PNL în primă fază, vom vedea în partid cine e acea persoană. Văd că sunt colegi în PNL care sunt de acord ca premierul să fie desemnat de alte partide. Nu mi se pare ok, dar asta este!”, a declarat Florin Cîțu.

BEX al PNL a decis ieri să accepte varianta de premier prin rotație și ca primul care va ocupa funcția de premier să fie de la PNL.

Președintele PNL a explicat ieri după decizia BEX că în acest moment este in vigoare decizia prin care candidatul de prim-ministru din partea PNL este președintele partidului, adică el.

 

Leave A Comment