Ludovic Orban -Declaratie de presa dupa excluderea din PNL

November 13, 2021
317 Views

Ludovic Orban -Declaratie de presa dupa excluderea din PNL

‘Propunerea de excludere a mea din Partidul Național Liberal, făcută azi de „gașca demolatoare” aflată la conducerea partidului, este în același timp absurdă și onorantă.
Absurdă pentru că cei care în mod normal ar fi trebuit excluși din partid, pentru situația dramatică în care au adus PNL, sunt tocmai cei care au formulat această propunere de excludere.
Este onorantă, pentru că demonstrează că nu am nici cea mai mică legătură cu nenorocirile puse la cale de Klaus Iohannis și de acești indivizi iresponsabili și care au adus România în situația de față. Sunt responsabili de aruncarea României în criză, lăsarea românilor fără apărare în momente de gravă criză sanitară, de gravă criză economică, momente în care românii nu au avut parte de sprijinul firesc și necesar din partea instituțiilor statului.
Au făcut praf PNL, democrația din partid, au împiedicat exprimarea liberă a votului membrilor PNL, au făcut praf coaliția de guvernare, iar acum au desăvârșit opera de distrugere a oricărei speranțe de guvernare liberală a României prin aducerea PSD la guvernare.
Este și motivul pentru care președintele Iohannis a intervenit nedemocratic și neconstituțional în alegerile din Partidul Național Liberal, întrucât știa că nu aș fi acceptat niciodată o astfel înțelegere cu PSD.
A fost un act premeditat de trădare a încrederii cetățenilor români, pentru care președintele Iohannis ar trebui să-și ceară zilnic scuze celor 6,5 milioane de români cărora le-a solicitat votul și susținerea.
Azi cei care conduc PNL au transformat această formațiune politică într-un loc de prostituție politică, obligându-i și pe membrii PNL să se prostitueze politic și să stea în pat cu dușmanul, trădându-și astfel alegătorii.
Decizia de azi mă face un om liber și voi acționa pentru a-i reprezenta pe cetățenii de bună-credință, care cred în valorile liberale autentice și într-un mod onest de a face politică. Sunt liber să creez o construcție politică sănătoasă, care să ofere din nou speranță României, după ce speranțele a milioane de români au fost năruite de ticăloșia și lipsa de onoare a multora din cei care, din păcate, mi-au fost colegi.”arata Orban

Leave A Comment