Ludovic Orban participă, PENTRU PRIMA OARA , la şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL, care se desfăşoară la Vila Lac 1.

November 8, 2021
199 Views

Fostul preşedinte al PNL, Ludovic Orban participă, luni, la şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL, care se desfăşoară la Vila Lac 1. Iniţial, liberalii urmau să se reunească la sediul central al PNL din Aleea Modrogan nr 1, unde au fost pe tot parcursul zilei, însă pe seară s-a decis ca şedinţa să aibă loc la Vila Lac.

Este prima şedinţă a conducerii PNL la care participă fostul preşedinte Ludovic Orban, de la Congresul din 25 septembrie.

”Se discută despre viitoare formă de majoritate parlamentară și am venit să susțin punctul meu de vedere categoric că sunt împotriva oricărei forme de înțelegere cu PSD. De 31 de ani am luptat împotriva stângii. E o rușine pentru conducerea PNL simplul fapt că a angajat discuții cu PSD, în loc să facem ce așteaptă românii de la noi, să refacem coaliția de centru-dreapta.

Decizia de a face înțelegere cu PSD la inițiativa și presiunea lui Iohannis reprezintă o trădare gravă la adresa votanților PNL și o sinucidere politică pentru cei care iau o astfel de decizie.”, a spus Ludovic Orban la sosirea la Vila Lac.

Liderii PNL din toată țară se întâlnesc luni seară, de la ora 19.00, la Vila Lac, în ședința ​Biroului Politic Național, pentru a lua o decizie în privința negocierilor cu USR și PSD. La ședință participă și fostul președinte al PNL Ludovic Orban, care a spus că a venit pentru a spune clar că este împotriva oricărei înțelegeri cu PSD: “Este o rușine pentru conducerea PNL simplul fapt ca a angajat discuții cu PSD”. PNL este împărțit în două tabere după ce președintele Klaus Iohannis le-a cerut liberalilor să accepte intrarea PSD la guvernare. Unii lideri ai partidului merg în direcția trasată de Cotroceni, în vreme ce actualul președinte al PNL, Florin Cîțu, ar fi încurajat liderii care se opun ideii pentru a evita o tragere pe linie moartă.
  • 19.17 Ludovic Orban a spus că a venit la ședința conducerii PNL pentru a susține categoric că este împotriva unei întelegeri cu PSD
  • 18.58 Marian Ceaușescu împreună cu câțiva protestatari au venit la intrarea în Vila Lac pentru a protesta față de intenția liberalilor de a face guvern cu PSD. Aceștia au aruncat cu hârtie igienică în mașinile celor care intră.

Leave A Comment

%d bloggers like this: