Danca – #PNLPrizonierLaPSD

November 5, 2021
219 Views
Tristă imagine a zilei pentru politica din România: Klaus Iohannis, spunând că este bine după două luni de criză și două propuneri absurde de prim-ministru fără majoritate parlamentară și Florin Cîțu, spunând că a avut o discuție bună după negocierile cu PSD.
Ce vedeți în această imagine este expresia imposturii în politica din România care a aruncat țara in haos. Florin Cîțu a aruncat tricoul cu #NuLuamPrizonieri și a dus PNL prizonier la PSD, fără nicio grimasa facială sau morală, “pe chill” și “lame”, cum îl știm. Alături de el, o gașcă de măscărici politici care nu au nici cea mai mică idee despre cum se poate guverna România.
Refacerea coaliției de centru-dreapta în jurul PNL este în continuare posibilă, cu o singură condiție, reluarea discuțiilor cu grupul parlamentarilor liberali condus de Ludovic Orban. Din păcate, pentru că nici Klaus Iohannis și nici “știrbii politici” care conduc acum PNL nu vor să discute cu Ludovic Orban, Iohannis și măscăricii lui politici au aruncat PNL și România la picioarele PSD. #PNLPrizonierLaPSD arata Danca pe facebook

Leave A Comment