Al 17-lea parlamentar PNL care demisioneaza din grupul PNL

November 4, 2021
266 Views

Deputatul Adrian Miutescu a anuntat miercuri intr-un mesaj publicat pe Facebook ca se retrage din grupul parlamentar al PNL si devine deputat neafiliat.

„Sunt de 31 de ani membru al Partidului National Liberal, un partid care a pus bazele Romaniei moderne si care a contribuit decisiv la industrializarea tarii, prin doctrina ‘Prin noi insine’. Datorita voturilor argesenilor, reprezint in Camera Deputatilor un judet puternic industrializat, care este, in acelasi timp, leaganul Bratienilor. Am crezut si cred in continuare in politicile de dreapta, in liberalism, ca singura sansa pentru dezvoltarea judetului si a tarii. Am avut convingerea ca Partidul National Liberal inseamna garantia unei bune guvernari, care poate sa asigure dezvoltarea sustenabila a tarii.

Din pacate, de doua luni de zile asistam la o criza politica provocata intr-o perioada cand era nevoie de decizii ferme, de o guvernare stabila si performanta. Noua conducere a partidului a impus Partidului National Liberal o agenda departe de problemele reale ale romanilor, care se confrunta cu valul 4 al pandemiei, cu cresteri galopante la preturile carburantilor si ale energiei”, a transmis Miutescu pe Facebook.

Adrian Miutescu spune ca actuala conducere a Partidului National Liberal ca „pare rupta complet de interesele electoratului”.

„Ce face acum asa-zisa echipa castigatoare era de neimaginat in urma cu doar cateva luni, iar negocierile pentru stabilirea unui nou guvern au aratat ca, in momentul de fata, PNL nu are nicio strategie. Nu pot sa fiu partas la asa ceva, mai ales ca activitatea mea in Parlament este legata de cetatenii care m-au votat, nu de o conducere a PNL efemera si lipsita de orice contact cu realitatea”, afirma Miutescu.

El isi exprima speranta ca gestul sau sa fie inteles corect si sa reprezinte un semnal de alarma pentru actuala conducere a partidului, dar si pentru colegii din teritoriu.

„Nu ma dezic de liberalism, ci doar de conducerea efemera a acestui partid, care a reusit in doua luni de zile sa prabuseasca increderea romanilor in Partidul National Liberal. Voi apara in continuare interesele argesenilor in Parlamentul Romaniei si ma voi bate pentru proiectele Argesului, care au fost prioritizate si demarate in forta in timpul Guvernului Orban.

 

Nu parasesc partidul din care fac parte din ianuarie 1990 si sper ca, in ceasul al XII-lea, ratiunea sa invinga si noua conducere a Partidului National Liberal sa se indrepte din nou spre nevoile si problemele reale ale romanilor”, adauga deputatul.

Adrian Miutescu este cel de-al 17-lea parlamentar care demisioneaza din grupurile parlamentare ale PNL.

Leave A Comment

%d bloggers like this: