Ciolacu – PSD va merge la Cotroceni cu propunere de prim-ministru / PNL e rupt de realitate

November 3, 2021
38 Views

PSD va merge la Cotroceni cu o propunere de prim-ministru și ”este dispus să îşi asume actul de guvernare”, a declarat miercuri liderul PSD, Marcel Ciolacu. El a spus că este dispus să discute atât cu PNL, cât și cu USR.

  • “Ne afăm într-o criză majoră pandemică, într-o criză economică, într-o criză socială și într-o criză politică declanșată de fosta guvernare de dreapta. Toate crizele au fost gestionate și sunt efectul acestei alianțe de dreapta susținute de președintele Iohannis.
  • Am văzut abordarea celor două partide ieri în ședințele lor – este una în continuare și arogantă, și superficială”, a afirmat Marcel Ciolacu.

 

El a spus că PSD a finalizat o listă cu 100 de priorități pe termen scurt și mediu, susținând că de la aceasta vor porni discuțiile, și nu de la împărțirea ministerelor, iar PSD va merge la Cotroceni cu o propunere de prim-ministru.

 

Ciolacu a mai spus că PSD este dispus să discute atât cu PNL, cât și cu USR, până acum nefiind stabilită însă o întâlnire.

 

Despre mandatul anunţat de PNL, că la negocierile cu partidele va cere ca PNL să aibă premierul, Ciolacu a spus: ”Eu am crezut că ieri PNL votează o rezoluţie să îşi ceară scuze de la cei 4.000 de români care au murit în pandemie, în ultima săptămână, ca să nu mai vorbim de cei 40.000. Dacă nu mai au contact cu realitatea, măcar să se uite la CNN, să vadă realitatea din România”.

 

Leave A Comment

%d bloggers like this: