Aeroportul Internațional Cluj – cel mai bun aeroport din Europa la categoria sub 5 milioane de pasageri

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a fost desemnat în premieră, cel mai bun aeroport din Europa la categoria sub 5 milioane de pasageri anual, în cadrul celei de-a 17 a ediţii a Galei anuale ACI Europe Awards, desfăşurată la Geneva.
🔝 Totodată, în cadrul Adunării Generale a Consiliului Director al ACI Europe, ce a avut loc ieri, domnul David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj, a fost reales pentru o perioadă de 3 ani în calitatea de membru al structurii de conducere al acestei organizaţii paneuropene cu atribuţii de reprezentare a intereselor colective de la nivelul a peste 500 de aeroporturi europene.
ℹ️ Aeroportul Internațional Cluj a devenit în timp, un lider regional recunoscut pentru excelența serviciilor sale, profesionalismul și capacitatea de adaptare la cerințele unei industrii în continuă transformare.
👏 Acest prestigios premiu confirmă gestionarea cu succes a activității în perioada unei crize fără precedent pe plan mondial şi totodată întregeşte palmaresul aeroportului clujean, apreciat la nivel internațional.
👉Mai multe detalii, aici: https://bit.ly/3vRm8Bq

Leave A Comment

%d bloggers like this: