Prefectul județului Cluj, Tasnádi István-Szilárd a oferit două distincții unor oameni care s-au implicat în ajutarea semenilor și a comunității

October 27, 2021
177 Views
Prefectul județului Cluj, domnul Tasnádi István-Szilárd a oferit două distincții unor oameni care s-au implicat în ajutarea semenilor și a comunității, dând dovadă de cea mai înaltă formă de implicare socială!
👏 În acest context, domnul prefect l-a premiat pe domnul Cristian Moldovan, proprietarul Restaurantului-pizzerie „La Șes” Cluj-Napoca, în semn de recunoaștere și apreciere pentru spiritul civic și pentru implicarea în sprijinul comunităților din județul Cluj care sunt afectate de pandemia Covid-19, prin acordarea de alimente esențiale cadrelor medicale și persoanelor carantinate.
🏅 De asemenea, a acordat distincția „Onoare pentru Cluj 2021” Fundației Prison Fellowship România, în semn de înaltă apreciere și recunoaștere pentru implicarea socială în viața comunității clujene prin intermediul programelor complexe dezvoltate în vederea sprijinirii persoanelor și a familiilor defavorizate, precum și pentru oferirea de echipamente medicale și materiale sanitare destinate pentru a fi utilizate în unitățile sanitare în lupta împotriva COVID -19.
🤝 În aceste vremuri dificile, pandemia de COVID-19 ne-a reamintit cât de importantă este sprijinirea semenilor și de aceea, ambii reprezentanți au reafirmat disponibilitatea și dorința de implicare, atât în prezent, cât și în viitor.
🙏 Dorim să le mulțumim încă o dată pentru deschiderea și întreaga susținere de care dau dovadă!” arata reprezentantii Prefecturii Cluj

Leave A Comment

%d bloggers like this: