Ion Iordache , SENATOR PNL – 𝙎𝙘𝙧𝙞𝙨𝙤𝙖𝙧𝙚 𝙙𝙚𝙨𝙘𝙝𝙞𝙨𝙖̆ Domnilor Klaus Iohannis, Președintele României și Florin Cîțu, președintele PNL

October 23, 2021
294 Views
𝙎𝙘𝙧𝙞𝙨𝙤𝙖𝙧𝙚 𝙙𝙚𝙨𝙘𝙝𝙞𝙨𝙖̆
Domnilor
Klaus Iohannis, Președintele României și
Florin Cîțu, președintele PNL
În numele gorjenilor, vă rog să vă amintiți că ați jurat solemn să vă faceți datoria față de țară și față de cetățenii ei!
După ce a fost sacrificată economia și sănătatea tuturor pentru acapararea Partidului Național Liberal, sfidând toate regulile, l-ați desemnat în bătaie de joc pe Dacian Cioloș ca premier, prelungind criza politică într-o perioadă în care să aibă grijă de români mureau în fiecare zi. Desemnarea lui Nicolae Ciucă, un premier fără majoritate parlamentară, forțând o alianță cu PSD, întrece orice limită! Vă rog să vă amintiți că românii ne-au ales pentru guvernarea și dezvoltarea României fără PSD! Orice înțelegere cu PSD înseamnă că puneți pe primul loc goana după putere și interesele personale.
𝙁𝙖𝙘 𝙪𝙣 𝙪𝙡𝙩𝙞𝙢 𝙖𝙥𝙚𝙡 𝙘𝙤𝙡𝙚𝙜𝙞𝙖𝙡 𝙡𝙖 𝙙𝙪𝙢𝙣𝙚𝙖𝙫𝙤𝙖𝙨𝙩𝙧𝙖̆! 𝙊𝙥𝙧𝙞𝙩̦𝙞 𝙙𝙞𝙨𝙩𝙧𝙪𝙜𝙚𝙧𝙚𝙖 𝙩̦𝙖̆𝙧𝙞𝙞, 𝙜𝙪𝙫𝙚𝙧𝙣𝙖𝙩̦𝙞 𝙥𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙤𝙖𝙢𝙚𝙣𝙞! 𝘼𝙨𝙘𝙪𝙡𝙩𝙖𝙩̦𝙞 𝙨𝙩𝙧𝙞𝙜𝙖̆𝙩𝙪𝙡 𝙙𝙞𝙨𝙥𝙚𝙧𝙖𝙩 𝙖𝙡 𝙟𝙪𝙙𝙚𝙩̦𝙚𝙡𝙤𝙧 𝙨𝙪𝙛𝙤𝙘𝙖𝙩𝙚 𝙙𝙚 𝙘𝙧𝙞𝙯𝙖̆! 𝘼𝙪𝙯𝙞𝙩̦𝙞 𝙂𝙤𝙧𝙟𝙪𝙡!
◾Gorjenii au nevoie urgentă de un plan de dezvoltare pe termen scurt și mediu! Aveți toți pe masă propunerea de proiect „Gorjul calamitat social și economic de decarbonare”!
◾Angajații Complexului Energetic Oltenia că strigă disperarea pentru refuzați să acordați dreptul la pensie anticipată, deși îl merită!
◾Gorjul este complet izolat de lipsa unui drum rapid, deși toate guvernele promit finanțarea unui astfel de proiect de peste 10 ani.
Ani de zile ați explicat românilor că PSD a distrus țara pentru clientela de partid, acum, pentru interese mârșave, vindeți pas cu viitorul oamenilor tocmai PSD-ului!?!? Inacceptabil! Eu nu voi fi parte la această trădare!
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană și text care spune „Românii ales pentru guvernare și dezvoltare României, Președintele Klaus lohannis la ales pe Florin CîÈu, și amândoi l-au ales pe Nicolae Ciucă!  OpriÈi lupta pentru putere și începe È›i să guvernați pentru oameni!  Ajutați Gorjul!  ION IORDACHE Senator PNL de Gorj”

Deputatul Ionel Dancă afirmă într-un interviu la RFI că ”PNL nu mai există dacă ne uitam la deciziile care se iau şi la apropierea de PSD”.

El spune că sunt mulţi alţi liberali care vor părăsi PNL alături de Ludovic Orban, urmând a fi înfiinţată o nouă formaţiune politică. Cea mai gravă este colaborarea cu PSD care se prefigurează, cu susţinerea preşedintelui Iohannis, explică Ionel Dancă.

”Vedem în aceste zile o desfăşurare de negocieri cu PSD, care încalcă decizia PNL, decizie statutară a partidului. Dar cel mai grav, trădează încrederea şi votul românilor care ne-au învestit cu încrederea lor la alegerile parlamentare din 2020”, spune Ionel Dancă.

El mai susţine că „sunt mai mulţi parlamentarii liberali care au exprimat public susţinerea pentru Ludovic Orban pentru poziţia de preşedinte al PNL şi pentru poziţia de candidat la funcţia de prim-ministru.

”Nu putem să lăsăm ţara unui guvern PNL care să stea la mila PSD. Aceşti parlamentari care şi-au exprimat susţinerea pentru aceste obiective, cu siguranţă o parte dintre ei îşi vor anunţa susţinerea pentru decizia lui Ludovic Orban. Vor susţine această decizie şi alţi colegi parlamentari care înţeleg să respecte votul românilor din 2020, (…) să urmeze acest pas prin care să păstrăm practic angajamentul faţă de români, un angajament materializat sub forma unei guvernări de dreapta, aşa cum le am promis românilor, o guvernare liberală de dreapta. Mă aştept ca şi alţi colegi parlamentari să urmeze acest pas. Nu cred că în momentul de faţă mai contează voinţa membrilor PNL”, afirmă Dancă.

Ion Stefan, deputat de Vrancea, a transmis, de asemenea, că nu este de acord cu o înţelegere a PNL cu PSD.

”Nu compromisului”, scrie Ion Ştefan în postarea de pe Facebook, în care arată că ”nu va alege niciodată o alianţă guvernamentală cu ciuma roşie”.

Şi fostul ministru al Muncii din Guvernul Orban, Violeta Alexandru, a scris despre situaţia în care se află PNL:” Eu nu aş putea ca ieri să fi spus, cu toate cuvintele din vocabular, că cineva şi doar acel cineva este bun să ocupe o poziţie importantă iar azi să spun cam acelaşi lucru, cu patos, dar despre altcineva. Ajungi să nu te mai creadă nimeni. Mai bine nu mai spun nimic. S-ar înţelege că îmi este puţin jenă. Puţină decenţă (şi consecvenţă) în politică nu ar strica

Leave A Comment