CRISTINA ILINCA ,artist sticlar , expune la Galeria ClujArt „ROUA VISELOR”

CRISTINA ILINCA expune la Galeria ClujArt „ROUA VISELOR”
✨ Cristina Ilinca este membră UAP, a absolvit Facultatea de Arte Decorative și Design, Facultatea de Științe politice și Facultatea de Litere. A avut până în prezent două expoziții personale și a participat la numeroase expoziții colective. Website-ul de prezentare www.cristinailinca.ro vă așteaptă să îl vizitați și să descoperiți creațiile ei.
„M-am facut artist sticlar la intrarea în al 4-lea deceniu de viață, cam pe la vârsta la care unii pleacă după un pachet de țigări si nu se mai întorc acasă. De ce sticla? Pentru că ea îmi permite să aproximez destul de bine și să surprind intr-un moment de nemișcare misterul aparte și fascinant la care suntem părtași cu toții, cei ce trăim pe pământul acesta: viața.
Viața pe pământ are o extraordinară diversitate; orice încercare de a o descrie, fie și prin intermediul artei, este de la început sever limitată. Menirea mea ca artistă este să oglindesc, pe cât posibil, crâmpeie din inefabila pulsație a vieții și din incredibila ei diversitate, încercând să surprind totodată ceva din insesizabila ei mișcare. Sticla este un material potrivit pentru aceasta, pentru că, la fel ca viața, poate lua o infinitate de forme, este fragilă, delicată și în același timp incredibil de puternică.” | CRISTINA ILINCA

Leave A Comment

%d bloggers like this: