Masca devine obligatorie și în spațiile deschise în localitățile în care rata de infectare depășește 6 la mia de locuitori. Ce alte măsuri prevede Hotărârea CNSU

October 2, 2021
255 Views

Restaurantele sau sălile de sport vor putea funcționa doar pentru cei vaccinați și cei vindecaţi de covid. Testul PCR nu mai este considerat relevant. Masca de protecție va fi obligatorie în toate spațiile publice închise și deschise în localitățile în care rata de infectare este de peste 6 la mie, a decis joi seară Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU). Măsurile urmează să fie validate, vineri, printr-o hotărâre de guvern.

Teatrele, cinematografele vor putea funcționa doar la 50% din capacitatea spațiului si doar pentru persoanele vaccinate sau trecute prin boală. De semanea workshop–urile, festivalurile, evenimentele private vor putea fi organizate în aceleași condiții.

Activitățile recreative și sportive desfășurate în aer liber se poat realiza, doar în intervalul orar 5,00-24,00, cu participarea a cel mult 10 persoane care nu locuiesc împreună.

Mitingurile și demonstrațiile se pot organiza, în intervalul orar 5,00-24,00, cu un număr de participanți de maximum 100 de participanți

HOTĂRÂREA nr. 77 din 30.09.2021

…..

Leave A Comment